Admin Admin
Antall Innlegg : 2984 Join date : 18.05.2019
| Tema: James Sallis Tor Mai 30, 2019 3:39 pm | |
| James Sallis jedan je od najboljih pisaca suvremenih krimića za koje još niste čuli. Njegov kratki roman "Vožnja" iz 2005. proširena je verzija priče objavljene u antologiji "Measures of Poison" još 2002. Knjiga je brzo stekla brojne poklonike, ali trebalo je šest godina da redatelj Nicolas Winding Refn donese svoju ekranizaciju "Vožnje" na filmski festival u Cannesu i oduševi međunarodnu kritiku.
Sist endret av Admin den Ons Nov 13, 2019 10:41 am, endret 1 gang | |
|
Admin Admin
Antall Innlegg : 2984 Join date : 18.05.2019
| Tema: Re: James Sallis Tor Mai 30, 2019 3:40 pm | |
| Ja vozim. To je sve što radim. Ne sjedim na mjestu dok ti planiraš pljačku ili dok je provodiš. Ti mi kažeš odakle krećemo, što nam je cilj, kamo idemo nakon toga, u koje doba dana. Ja ne sudjelujem, ne poznajem nikoga, ne nosim oružje. Ja vozim. Ime mu je Vozač. Radi kao kaskaderski vozač u filmskoj industriji. Radije radi kao vozač vozila za bijeg u organiziranom kriminalu. Samo, premda daje sve od sebe da se ne miješa i ne bude umiješan, Vozač će ubrzo otkriti da je na njegovu glavu raspisana ucjena… i morat će upotrijebiti sve svoje vještine, vozačke i ostale, da se proveze kroz pogibelj u kojoj se našao. https://mega.nz/#!BzhjzIoa!FNFuGE5Un2zHMsOBCvROIsrVhyN-AB1rdEJKlpd8YT0 | |
|